15_11_14_KARLOVY VARY

16.11.2015 11:38

Sobotní slavnostní vyhlášení Českého poháru 2015 se letos konalo v nově zrekonstruovaném Národním domě v Karlových Varech. Sál hotelu Ambassador Národní dům zaplnilo 250 hostů z řad oceněných a jejich trenérů, přátel a rodin. Příjemným večerem provázel sportovní redaktor České televize Tomáš Budka.Vrcholem večera se poprvé stala anketa Král triatlonu, kterou však ovládla žena a titul Královny triatlonu získala Vendula Frintová. V závěsu za ní skončil Filip Ospalý a třetí příčku obsadil Petr Vabroušek. Na šestém místě se umístil Fanda Linduška (TCV) a na děleném 24-28 místě Iveta Fairaislová (TCV).

Na podium si z TCV pro ocenění za umístění v ČP došli:                                                                                                                                     Adriana:Ondrášková  3. místo v ČP v aquatlonu v kat. st. žačky, Iveta Fairaislová: 1. místo v ČP v aquatlonu, kat. dorost, Šimon Řehula: 1. místo v ČP v triatlonu  Jakub Hrdlička, 2. místo v ČP  v triatlonu, oba v kat. ml. žáci, František Linduška, 2. místo v ČP v triatlonu v kat. 20-39 let a 2. místo v celkovém pořadí, Anna Hrdličková, 3. místo v ČP v triatlonu v kat. žačky st., Iveta Fairaislová,     1. místo v ČP v triatlonu

Právo hlasovat v anketě Král triatlonu měla odborná porota složená z klubů, trenérů, vedení ČTA a novinářů. Tito hlasující ovlivnili svým hlasem i to, kdo získal titul Trenér roku a Akce roku. Kategorii Trenér roku opět vyhrál Luboš Bílek, na druhém místě Jan Vaněk (TCV), třetí Jaroslav Hýzl.

Zcela novu kategorií byla i Hvězda facebooku, kterou se stala Petra Krejčová, druhý byl Petr Vabroušek a na třetím místě Fanda Linduška!

V soutěži klubů v Českém poháru v aquatlonu se TCV JH umístil na sedmém místě a v Českém poháru v triatlonu na místě druhém, jen s minimální ztrátou na vítězný EKOL Brno!

 

celkové pořadí ankety“Král triatlonu 2015“ jsou zde:

Král-triatlonu_2015.pdf (385821)