Nymburk 30. 7. 2006

30.07.2006 18:07

 

Martin to dokázal!

 

Českého poháru v triatlonu dorosteneckých a juniorských kategorií v Nymburku  se zúčastnili Martin Novák, František Vorhemus, Dan Smrčka a Katka Smrčková. Teplota vzduchu  i vody byla tradičně vysoká, avšak tentokrát výkony všech závodníků TC VANĚK negativně neovlivnila.Závod dorostenců přinesl jedno oživení: uvolnilo se jedno nominační místo na Závody olympijských nadějí v Táboře, a to byla obrovská šance pro Martina Nováka napravit výpadek z Mělníka. Svým vynikajícím výkonem na kole a hlavně v běhu vybojoval výborné 4. místo a tím si důrazně řekl o nominaci.Ta byla v následujícím dnu z ČSTT  potvrzena. V této kategorii skončil Dan Smrčka na 23. místě.

V juniorských kategoriích stále zlepšující Katka Smrčková  skončila devátá a  František Vorhemus zůstal těsně před svým cílem získat I. výkonnostní třídu, přestože skončil ve vyrovnaném závodě na krásném 8.místě a v průběžném bodování Českého poháru je na vynikajícím  5. místě!

Seriál Českého poháru v triatlonu pokračuje tuto neděli v Táboře.Tento závod je zároveň  mistrovským závodem pro dorostence a juniory a mezinárodním Závodem olympijských nadějí (ZON).

 

 

                                                                                                                                 Jan Vaněk

 

 

 

 

Celkové výsledky: https://www.triatlon.cz/file.php?f=./upload-kalendar/body/13_42-htm&n=Nymburk.htm